Sate Madura Sedap di Indobowl Sungai Besi

by - 10:00

Siapa pernah makan sate berkuah kicap dan bawang? Baru-baru ni sempat merasa menu ni di Indobowl Cafe yang terletak di Sungai Besi.Ternyata sangat sedap dan menyelerakan,malah membangkitkan selera bila makan dengan nasi panas.Pedas,masin,seimbang rasa rempah satenya.



Indobowl juga menghidangkan menu berasaskan mee dan sambal yang sedap di makan bersama-sama dengan pilihan lauk ayam,daging dan kambing yang di sediakan.Terdapat 3 pilihan sambal untuk di makan dengan nasi dan mee iaitu Sambal Matah,Sambal Hijau dan Sambal Merah.Antara menu yang di hidangkan : 












Sempat cuba air soda gembira je,tak sempat nak order es cendol,tapi ini pun dah sedap.


Keseluruhannya menu-menu yang sedap dan mengenyangkan dengan harga yang berpatutan dalam keadaan ekonomi sekarang,keistimewaan kedai lebih kepada hidangan ringkas tapi sedap.








Lokasi kedai yang strategik,kedai yang selesa dan parking yang mudah dan banyak.



Berbaloi untuk di cuba,Hidangan Indonesia Moden ,Indomie dengan sambal merah,detail seperti di bawah :

Ig www,instagram.com/indobowlcafe
FB www.facebook.com/indobowlofficial

Alamat : 
72,Jalan Tasik Utama 7,Lakesfield,Sungai Besi
Kuala Lumpur ,57000 Malaysia.

Waktu Operasi : Mon-Sun
11am-2.30pm 
5pm-10pm






You May Also Like

0 comments