Tuesday, 20 January 2015

Set baju nikah murah di Jakel

Alhamdulillah,dapat pun,sekali survey je pun tak pusing banyak kedai,pilih pun spontan dan tak di rancang,plan lain yang jadinya lain hehehe...dan tak sangka terus dapat satu set dengan harga yang berpatutan.Kebetulan ada sale clearance kedai sebab Jakel Masjid India nak pindah ke Cap Square katanya.Apa lagi borong terus la,warna pun time tu jugak pilih huuhuuu...spontan je.




nota kaki:
Nak buat design cam mana? tungguuuuuu.....
coretan cik budu

Monday, 5 January 2015

Bengkel Motor Pilihan di Ampang

Balik keje sempat singgah bengkel motor jap,bila rasa motor dah tak sedap nak bergerak,bateri pulak dah kong,so kena tukar,rekemen dari kawan-kawan datang kena ni.Alhamdulillah pilihan yang tepat.Sib baik bukak lagi walau dah pukul 6 petang.

Lokasi : No 4,Jalan 16,Taman Cempaka,68000,Ampang,Selangor.

dekat restoran mamak d'klasik,ada petronas dan caltex,area rumah kedai situ.




Yang buat keje uncle2 cina yang dah tua,tapi berpengalaman,service tip top,buat keje cermat dan sangat berhati-hati,harga pun berpatutan dengan service yang bagus.

Encik Tempe