Thursday, 2 April 2015

Review Movie : Fast & Furious 7


First time Mat Tempe pi screening filem,best jugak,Kali ni tengok cerita Fast & Furious 7  di anjurkan oleh Ambipur .Dapat juga bergambar ngan kereta Nissan Skyline GTR R35 yang siap no plate Furious 7,smart wooo...Tak sabar nak tengok cerita ni selepas Paul Walker dah mati kan.



Dah bergambar jom layan movie :
Komen Mat :

Aksi pastinya terbaik la cerita ni tambah-tambah lagi ada Tony Ja dan Jason Statham (Hero transporter kalau tak silap,lupa dah),Aksi dan stunt cerita ni memang best dah ,full mark bagi.memang terbaik.

Dari segi jalan cerita,ada pembalasan dendam dan sambungan dari filem sebelumnya,jalan cerita ok tapi dekat endingnya part aksi last ada helikopter di situ agak meleret dan boring,mungkin scene tu panjang sikit.

Keseluruhan,Mat bagi 8/10,dan di rekemen untuk di tonton tapi 18 sx skit ye jangan bawa anak bawah umur,bahaya untuk kesihatan hahahah...

Bersama Screening filem ni,di lancarkan Ambipur Edisi Terhad Fast & Furious khas untuk peminat filem ini.Ada 2 wangian Fresh Drift dan Turbo Fresh yang berharga RM19.90 dan saiz mini Turbo Fresh RM12,90.Boleh dapatkan di pasaran.



Terima kasih pada pihak yang menjemput ye.

Mat Tempe.

No comments:

Post a Comment