Set baju nikah murah di Jakel

by - 02:37

Alhamdulillah,dapat pun,sekali survey je pun tak pusing banyak kedai,pilih pun spontan dan tak di rancang,plan lain yang jadinya lain hehehe...dan tak sangka terus dapat satu set dengan harga yang berpatutan.Kebetulan ada sale clearance kedai sebab Jakel Masjid India nak pindah ke Cap Square katanya.Apa lagi borong terus la,warna pun time tu jugak pilih huuhuuu...spontan je.




nota kaki:
Nak buat design cam mana? tungguuuuuu.....
coretan cik budu

You May Also Like

1 comments

  1. Dah agak dah mesti budu yang taip entri ni.

    ReplyDelete